Αρχική σελίδα » Επιστημονικές Δραστηριότητες

Θεολογία και Κοινωνία - Επιμορφωτικό Πρόγραμμα

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Θεολογία και Κοινωνία», μια πρωτοβουλία των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  • Περισσότερα

Επιστημονικές Δραστησιότητες

    

«Θρησκείες και Ανθρώπινα Δικαιώματα»
Διεπιστημονικό Συνέδριο

Διοργανώθηκε 13 έως 16 Φεβρουαρίου 2019 με πρωτοβουλία των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).
Επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου:
https://humanrights.soctheol.uoa.gr/

(όπου και αναλυτικά κείμενα, φωτοθήκη και βιντεοθήκη)

   

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Θερινού Πανεπιστημίου με θέμα:

"Θρησκείες και Διαπολιτισμικότητα στη Μεσόγειο"

το οποίο διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Π.Μ.Σ. "Θεολογία και Κοινωνία" του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, 5 έως 8 Ιουλίου 2018 στο νησί της Άνδρου (Χώρα).
- Περισσότερες πληροφορίες

       
    

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διεπιστημονικού Συνεδρίου με θέμα:

"Θρησκευτικές κοινότητες: Νομοκανονικές προσεγγίσεις
ιστορικών και επίκαιρων ζητημάτων"

το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στην Αίθουσα του Λόγου στη Στοά του Βιβλίου

     
  

Πρόσκληση

Στο πλαίσιο των παρουσιάσεων νέων ερευνητών από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Θεολογία και Κοινωνία" του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων), σας προσκαλούμε στην εκδήλωση - ανοικτή συζήτηση με θέμα:

Η θρησκευτική ελευθερία στην εποχή της Θεωρίας του Παντός -
μια συνάντηση με την ομάδα νέων ερευνητών "Άρθρο 13".

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 5:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ. στο Βooks plus / Art & Coffee (Πανεπιστημίου 37, απέναντι από την Εθνική Βιβλιοθήκη).

- Πρόγραμμα: https://goo.gl/qnFKhk