Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

14.12.2018

O Σύλλογος Μεταπτυχιακών και Υποψ. Διδακτόρων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄(2018)

Δελτίο Τύπου και Φωτοθήκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ με Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ) στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, στο πλαίσιο της οποίας ο Μακαριώτατος ενημερώθηκε για το θετικό απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος 2017-18, τα νέα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος, καθώς και τις επιστημονικές δράσεις και εκδηλώσεις, οι οποίες προγραμματίζονται στο πλαίσιο των προγραμμάτων αυτών εντός του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2018-19. Στη συνέχεια, συζητήθηκαν και ευρύτερα εκπαιδευτικά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις θερμές ευχαριστίες, τις οποίες το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ εξέφρασε ευσεβάστως προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄ και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τη γόνιμη συνεργασία και επικοινωνία.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο
του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ.