Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

28.09.2020

Γίνε μέλος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Πληροφορίες - Αιτήσεις: su@soctheol.uoa.gr

    

Όσες και όσοι από τους συναδέλφους επιθυμούν να αποκτήσουν την ιδιότητα του μέλους του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 (01.09.2020-31.08.2021) μπορούν να αποστείλουν σχετικό αίτημα με μήνυμα στην ηλ. διεύθυνση του Συλλόγου: su@soctheol.uoa.gr, το οποίο θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

- ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

- ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ (Α.Μ.)

- ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ ΜΕΛΟΣ ΔΕΠ (για υποψήφιους διδάκτορες)

- ΣΤΑΘΕΡΟ/ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

- ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΟΠΟΥ

(π.χ. Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω την ιδιότητα του μέλου του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ. διότι....(α), (β), (γ)...)

- ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ (κατά προτίμηση, σε μορφή EUROPASS)

Η ετήσια συνδρομή μέλους είναι δύο (2) ευρώ. Το σύνολο των συνδρομών αξιοποιείται σχεδόν αποκλειστικά για την προετοιμασία (α) του ετήσιου εορτασμού του αγίου Νεκταρίου, Μητροπολίτου Πενταπόλεως, αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής και Προστάτου αγίου του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ., σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου και (β) της ετήσιας υποδοχής των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων.

Με απόφαση του Δ.Σ. του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ., κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού (ακαδημαϊκά έτη 2019-2020, 2020-21 και 2021-22) δεν απαιτείται η καταβολή συνδρομής για την εγγραφή / ανανέωση εγγραφής των μελών του Συλλόγου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο
του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ.