Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

16.06.2023

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ στον εκδημήσαντα Επίκουρο Καθηγητή Βασίλειο Φανάρα (1967-2023) του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την αιφνίδια εκδημία του Καθηγητή μας κ. Βασιλείου Φανάρα. Ο κ. Φανάρας ήταν, πρώτα και πάνω από όλα, Άνθρωπος, οικογενειάρχης, επιστήμων και παιδαγωγός, με χρυσή καρδιά, αληθινή αφοσίωση στην Έρευνα και ανυπόκριτη αγάπη προς τους φοιτητές και τους νέους ερευνητές.

Τιμώντας τη μνήμη του εκδημήσαντα Καθηγητή μας, από 23 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου 2023, ώρες 11:00-16:00, όσες και όσοι το επιθυμούν, μπορούν να προσέρχονται στο Εργαστήριο Ηθικής και Βιοηθικής των Θρησκειών του ΕΚΠΑ (Γραφείο 303, Κτήριο Θεολογικής Σχολής, Πανεπιστημιούπολη, Άνω Ιλίσια), για να καταθέσουν συμβολικά, σε λίγες γραμμές, επώνυμα ή ανώνυμα, την προσωπική τους μαρτυρία τιμής και μνήμης σε ειδικό αφιερωματικό Βιβλίο.

Πρόκειται για το Εργαστήριο, του οποίου ο κ. Φανάρας διετέλεσε ιδρυτικός Διευθυντής, για το οποίο αγωνίστηκε με σθένος, και ο Κύριος ευδόκησε πρόσφατα να εγκαινιαστεί και να το δει λειτουργικό και ολοκληρωμένο.

Πληροφορίες: Δημήτριος Χ. Αλεξόπουλος, (+30) 694 630 3954

Το σχετικό ειδικό αφιερωματικό βιβλίο θα παραδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντα, στην οποία απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια.

Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών
και Υποψηφίων Διδακτόρων
Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας
και Θρησκειολογίας ΕΚΠΑ