Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

21.09.2020

Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων αρχαιρεσιών ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων (Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ.)

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ώρα 13:00-19:00 εξ αποστάσεως σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αποσταλούν σχετικά.

    

Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων σύμφωνα με την από 06-09-2020 Προκήρυξη αρχαιρεσιών ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ. και φοιτητικών εκπροσώπων στα όργανα συνδιοίκησης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α.

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

 1. Ελένη Λιντζαροπούλου

Αντιπρόεδρος για θέματα Υποψηφίων Διδακτόρων

 1. Χρυσάνθη Βαβέτση

Αντιπρόεδρος για θέματα Μεταπτυχιακών Φοιτητών

 1. Ιωάννης Κρεζίας

Γενικός Γραμματέας

 1. Βαΐα Συκοπούλου

Ταμίας

 1. Εμμανουήλ Βιολάκης

Ειδικός Γραμματέας

 1. Θωμάς Γαρουφαλής

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και Εκπρόσωποι στους Τομείς του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας

 1. Περικλής Δημητριάδης (Υποψηφιότητα για μέλος Δ.Σ. και για Εκπρόσωπος Τομέα Κανονικού Δικαίου και Βυζαντινής Θεολογίας από του Θ΄ αι. - Βιβλικών Σπουδών και Διαπολιτισμικού Βίου της Μεσογείου))
 2. Αθανάσιος Παΐδας (Υποψηφιότητα για μέλος Δ.Σ. και για Εκπρόσωπος Τομέα Χριστιανικής Λατρείας, Αγωγής και Διαποιμάσεως)
 3. Ελένη Λιντζαροπούλου (Υποψηφιότητα για Εκπρόσωπος Τομέα Θρησκειολογίας, Κοινωνιολογίας και Φιλοσοφίας)
 4. Κωνσταντίνος Τσάκαλης (Υποψηφιότητα για Ειδικός Εκπρόσωπος Δ.Π.Μ.Σ. "Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός"

Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ. και Αναπληρωτές Εκπρόσωποι στους Τομείς

 1. Μαρία Γούλα (Υποψηφιότητα για Αναπλ. μέλος Δ.Σ. και για Αναπλ. Εκπρόσωπος Τομέα Κανονικού Δικαίου και Βυζαντινής Θεολογίας από του Θ΄ αι. - Βιβλικών Σπουδών και Διαπολιτισμικού Βίου της Μεσογείου)
 2. Ελένη Μαρή-Σιάτρα (Υποψηφιότητα για Αναπλ. μέλος Δ.Σ. και για Αναπλ. Εκπρόσωπος Τομέα Κανονικού Δικαίου και Βυζαντινής Θεολογίας από του Θ΄ αι. - Βιβλικών Σπουδών και Διαπολιτισμικού Βίου της Μεσογείου)
 3. Στυλιανή Τεκίδη (Υποψηφιότητα για Αναπλ. Εκπρόσωπος Τομέα Θρησκειολογίας, Κοινωνιολογίας και Φιλοσοφίας)
 4. Μικαέλλα Καραμάνη (Υποψηφιότητα για Αναπλ. μέλος Δ.Σ. και για Αναπλ. Εκπρόσωπος Τομέα Θρησκειολογίας, Κοινωνιολογίας και Φιλοσοφίας)
 5. Κωνσταντίνος Δημητρίου (Υποψηφιότητα για Αναπλ. μέλος Δ.Σ. και για Αναπλ. Εκπρόσωπος Τομέα Θρησκειολογίας, Κοινωνιολογίας και Φιλοσοφίας)
 6. Αρχιμ. Σεραφείμ Σπέης (Υποψηφιότητα για Αναπλ. μέλος Δ.Σ. και για Αναπλ. Εκπρόσωπος Τομέα Κανονικού Δικαίου και Βυζαντινής Θεολογίας από του Θ΄ αι. - Βιβλικών Σπουδών και Διαπολιτισμικού Βίου της Μεσογείου)
 7. Γεώργιος Σοφρόνης (Υποψηφιότητα για Αναπλ. Ειδικός Εκπρόσωπος Δ.Π.Μ.Σ. "Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός"

Εκπρόσωπος στη Συνέλευση του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας

 1. Ελένη Λιντζαροπούλου

Αναπληρωτής Εκπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας

 1. Χρυσάνθη Βαβέτση
 2. Αλέξανδρος Γαλανόπουλος
   

Μετά τιμής

Η Εφορευτική Επιτροπή