Αρχική σελίδα » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή εκδήλωσης

15.01.2020

Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων (Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ.) του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α. στον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος (2020)

Δελτίο Τύπου και Φωτοθήκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εν όψει των εορτών των Τριών Ιεραρχών και του Ιερού Φωτίου, στύλων αρραγών της Εκκλησίας, της Θεολογίας, αλλά και της Ελληνικής Παιδείας, ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 επίσκεψη στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, στο πλαίσιο της οποίας ο Σύλλογος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την αμέριστη στήριξή του στο έργο του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ., του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Στη συνέχεια, ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε για το έργο και τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων του Συλλόγου κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Ακολούθησε εγκάρδια συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην αποστολή της Εκκλησίας στον 21ο αιώνα.

Μετά τιμής,

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ.